החזון הקולינרי של Chateau du Roi שאטו דה רואה (מבצר המלך) מובל על ידי השף
אליאן ליוס Elian Layousse , בן הכפר וחבר ותיק של סלמה וילדיה המוביל את המטבח.

אליאן צבר את ניסיונו העשיר במטבח האיטלקי במשך כשלושים שנות עבודה.
הטעמים שהוא יוצר משלבים טעם מזרחי עם המטבח האיטלקי.
המסעדה שהיתה בבעלותו בפדובה, איטליה, בשם Ristorante LaVit Rubano זכתה לתשבחות רבות ובנתה לו שם ומוניטין מקצועי מהשורה הראשונה באיטליה.
מסעדתו של השף אליאן זכתה במקום רביעי על רשימת היין שהיא הציעה (כ- 850 סוגים של יין ושמפניה) בתחרות בעלת המוניטין הגבוהה Vinitaly לשנת 2008.

כשתשוקתו של השף ליצירת אוכל פגשה את תשוקתה של בעלת המקום לשימור מורשת תרבותית פיזית ולאירוח, נוצר המטבח של שאטו דה רואה.
האני מאמין של השף לדבריו "יצירת אוכל בעבורי היא עשייה אומנותית המבטאת את תשוקתי העזה לחיים ומאפשרת לי להתחבר לכל אדם
באשר הוא בדיוק כמו בתחומי יצירה ואומנות אחרים כגון מוזיקה וציור".

החוויה הקולינרית של Chateau du Roi שאטו דה רואה (מבצר המלך) היא ייחודית ומענגת.
בשאטו דה רואה ניתן ליהנות ממנות כגון תמנון עם קרם תפוחי אדמה וסומאק, רביולי עם כבש ושילובים מופלאים אחרים לטעמים איטלקיים-מזרח תיכוניים.

התקשרו לפרטים והזמנת מקומות מראש 072-3934539

גלריה

הזמנת מקום בקליק:



שינוי גודל גופנים
ניגודיות