שאטו דה רואה – מסעדה איטלקית אמיתית

בכפר מעיליא שבגליל, על שרידי מבצר צלבני בן 1,000 שנה, מחכה לכם חוויה איטלקית ייחודית: מטבח שף עילי, נוף מרהיב, תפריט יין עשיר, והיסטוריה חיה מתחת לרגליים.

שאטו דה רואה – מסעדה איטלקית באווירה צלבנית קסומה


בלב הכפר מעיליא שבגליל, שוכנת מסעדת שאטו דה רואה – מסעדת שף איטלקית יוצאת דופן, הממוקמת על שרידי מבצר צלבני בן כמעט אלף שנה. המבצר שוחזר בקפידה והפך לפנינה קולינרית ולמלון בוטיק חלומי, ובקרוב גם למוזיאון צלבני בין-לאומי שיציג את ההיסטוריה העשירה של המקום.

המבקרים במקום נהנים לא רק ממטבח איטלקי עילי, אלא גם מחוויה היסטורית יוצאת דופן: מתחת למסעדה שוכן מפעל היין הצלבני הגדול ביותר שנחשף בארץ הקודש, ובו בור מים רומאי עתיק בן 2,000 שנה ששימש לאחסון היין.

שף אליאן ליוס וצוותו מגישים מנות מהמטבח האיטלקי הקלאסי, המבושלות ביצירתיות ובאהבה – תוך הקפדה על חומרי גלם איכותיים, פסטה טרייה תוצרת בית, ירקות עונתיים, בשרים מובחרים וקינוחים שמוכנים טריים מדי יום. כל מנה היא חיבור בין מסורת איטלקית לבין טוויסט אישי, עם טעמים מדויקים שמחממים את הלב.

התפריט שלנו מציע חגיגה של טעמים, ריחות וצבעים – מנות מסורתיות עם נוכחות ייחודית, באווירה אירופית קסומה מול נוף פנורמי עוצר נשימה של הר מירון והחרמון. תפריט היין העשיר משלים את החוויה, והצוות האדיב שלנו ישמח להמליץ על שילובים מושלמים.



אורחינו היקרים באפשרותכם להזמין שולחן בימי ושעות העבודה

    הזמנת שולחן

    שעות פתיחה:

    מידע נוסף:

    אורחנו היקרים, השאירו פרטים ונאשר את ההזמנה בהקדם
    לאישור ההזמנה נא לחייג לטלפון המסעדה ​