השף איליאן ליוס, יחד עם הצוות שלו, מכינים מנות איטלקיות מהמטבח האיטלקי הקלאסי עשויים ביצירתיות ובנגיעה אישית, המעצימים את המעדנים של אותו מטבח ומובילים אותנו למקום קולינרי חדשני, עם ניחוחות אותנטיים ומנות שמחממות את הלב.
האיכות של המנות שלנו מובטחת על ידי בחירה קפדנית של חומרי גלם איכותיים, ירקות עונתיים, בשר טרי, פסטה טרייה תוצרת הבית וקינוחים טריים שמוכנים על ידנו יום-יום. אנו משתדלים לשלב תשוקה ומסורת ומייצרים כל מנה לפי סטנדרטים של בישול מודרני, על-ידי שימוש בטעמים עדינים ותוך שמירת כבוד למסורת.
מסעדת בשָׁאטוֹ דֹה רוּאָה מפתיעה במנות מסורתיות אך עדיין ייחודיות שלה. אתם תמצאו בתפריט שלנו מגוון של מנות שמוכנות לגרות את חוש הריח, הראייה והטעם של הלקוחות שלנו. המנגינה של הטעמים כובשת לב והיא מועצמת על-ידי תפריט היין הרחב שלנו. הכול באווירה נעימה, ועם עזרה של צוות אדיב שתמיד מוכן להציע את האפשרויות שהכי מתאימות